Schrijnwerk

Welkom bij Interieurwerken Boni, uw expert in schrijnwerk voor nieuwbouw- en renovatieprojecten in en rond Leuven.

Kwalitatief schrijnwerk passend bij uw interieur

Professioneel schrijnwerk op maat, zoals een extra opdeling van uw ruimte of een nieuwe vloer, zijn voldoende om uw interieur een compleet andere look te geven. Ook de details maken vaak het verschil. Denk maar aan sierlijsten en indirecte verlichting. Om uw project correct in te schatten komt Interieurwerken Boni bij u langs voor een gedetailleerde opmeting. Aan de hand van onze stalenboeken worden alle mogelijkheden besproken. Wij werken iedere opdracht tot in de puntjes af.

U mag Interieurwerken Boni contacteren voor schrijnwerk:

Gyprocwerken, plaatsen van laminaat- en vinyl vloeren, plinten, sierlijsten  en het onderhouden van uw parket

Gyprocwerken

Gyproc plaatsen, gyproc plamuren, ruimtes indelen met valse wanden, brandwerende gyproc, isolatie plaatsen,…gyprocwerken

Gyproc of gipsplaten zorgen voor een modern en strak resultaat en zijn zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij menig renovatieproject. Interieurwerken Boni is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken. Wij voorzien, indien gewenst, ook de eventuele isolatiewerken die hier vaak aan voorafgaan. Valse muren kunnen met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin.

Ook ideaal is het gebruik van gyproc bij het verlagen van een plafond. Dit komt regelmatig voor wanneer men oudere huizen voorziet van nieuwe leidingen waarbij deze worden weggewerkt achter een vals plafond.

Voor al onze gyprocwerken gebruiken wij enkel de beste materialen en onze uitgebreide vakkennis. Zo zien wij erop toe dat er vochtbestendige en brandwerende gyproc gebruikt wordt wanneer dit van toepassing is. Verder doen wij er alles aan om toekomstige barsten te vermijden door middel van speciale netten en worden de gyprocwanden steeds afgekit met overschilderbare kit. Wij werken alles tot in de puntjes af zodat u meteen aan de schilderwerken kan beginnen.

En over schilderwerken gesproken, Interieurwerken Boni staat tevens ook paraat voor al uw schilder- en behangwerken.

Wilt u uw zolder isoleren en omtoveren in een aangename ruimte? Of een kamer opdelen door middel van valse wanden? dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader.

Vloeren

Parketvloer plaatsen, laminaat plaatsen, vinyl laminaat plaatsen,...vinyl vloer

Meestal zijn enkele goed gekozen ingrepen voldoende om uw interieur een ongelooflijke transformatie te geven. Met de hedendaagse click-systemen hebt u in een mum van tijd de vloer waar u altijd van droomde.

Laminaat vloeren

Voor veel gezinnen is click-laminaat dé vloerbekleding bij uitstek en dit is niet zonder reden. Laminaatvloeren voorzien uw interieur van de charme die van een houten vloer uitgaat en zijn tegelijkertijd makkelijk in onderhoud, slijtvast en op de koop toe, budgetvriendelijk. Door het handige click-systeem is het vaak mogelijk om laminaatvloeren boven op een bestaande vloer te plaatsen. Ideaal dus voor de meeste renovatieprojecten. Breng samenhang in uw interieur en gebruik laminaat voor elke kamer in huis, zelf de keuken en de badkamer. Keuken-  en badkamerlaminaat is speciaal ontwikkeld om extra waterbestendig te zijn. Zo kan u zelfs in de meest vochtige ruimtes genieten van een vloer die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Vinyl vloeren

Ook vinylvloer of vinyllaminaat bestaat tegenwoordig in click-systeem en biedt een waaier aan voordelen die in lijn liggen met die van klassiek click laminaat. Sterker nog: vinyl is van nature uit oerdegelijk en het dempt bovendien het geluid van voetstappen. Interieurwerken Boni werkt enkel met vinyllaminaat van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u zowel steen- als houtimitaties die met het blote oog moeilijk van het echte materiaal te onderscheiden zijn. Verder kan er ook gespeeld worden met allerlei kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn weliswaar eindeloos!

Parket Vloeren

Naast het plaatsen van laminaat- en vinylvloeren is Interieurwerken Boni eveneens de ideale vakman voor het plaatsen en onderhouden van uw parket.

Sierlijsten en plinten

Klassieke plinten, overzetplinten, sierlijsten of moluren, wandlijsten,...schrijnwerk

Klassieke plinten

Een plint zorgt voor een fatsoenlijke afwerking tussen de vloer en de muur. Zeker wanneer u een houten vloer laat plaatsen zal een plint noodzakelijk zijn aangezien er steeds een marge van ongeveer 1 cm voorzien wordt tussen de houten vloer en de muur. De reden hiervoor is dat een houten vloer kan uitzetten onder invloed van warmte en luchtvochtigheid. Indien u een manier zoekt om kabels weg te werken dan zijn holle plinten een aanrader. In de uitsparing is plaats voor uw bedradingen en kabels waardoor deze mooi uit het zicht blijven. Buiten het praktische aspect hebben plinten ook invloed op het karakter van je interieur. Laat u zeker begeleiden bij u keuze. Vaak zijn ze verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als uw laminaatvloer maar ook de veelzijdige schildersplint in MDF is erg populair. Een dankbaar detail om de sfeer van uw interieur extra kracht bij te zetten.

Overzetplinten

Zijn uw oude plinten moeilijk te verwijderen dan zijn overzetplinten de ideale oplossing voor uw renovatie. De afwerking gebeurt dan met een plint die specifiek ontworpen is om bovenop uw bestaande plint verlijmd te worden. Overzetplinten zijn waterbestendig, overschilderbaar en verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Sierlijsten of moluren

Een sierlijst of moluur vormt niet alleen een esthetische overgang tussen muur en plafond maar bezorgt uw interieur ook een statige uitstraling. Van modern tot hedendaags of eerder bombastisch gedecoreerd, voor elk interieur is er een gepaste sierlijst. Wij laten u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment.

Muurlijsten

Naast plafonds worden ook muren steeds vaker afgewerkt met lijsten. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak komaf met saaie, vlakke muren. Werk bijvoorbeeld met een patroon van grote kaders over de volledige ruimte of kies voor een accentmuur met een impressionant 3D effect. Hoe dan ook, muurlijsten kunnen in elk interieur en zijn een grote creatieve effect.. Al Onze muurlijsten zijn overschilderbaar en worden met oog voor detail geplaatst. Interieurwerken Boni komt ter plaatse om de mogelijkheden voor uw interieur te bespreken.

Rozetten

Rozetten zijn het best bekend als de rijkelijk versierde ornamenten op het plafond boven grote lusters. Tegenwoordig bestaan er tal van uitvoeringen die ook geschikt zijn voor moderne en hedendaagse interieurs.

Profielen voor indirecte verlichting

Indirecte verlichting zorgt meteen voor een speciale sfeer in huis. De meeste profielen voor indirecte verlichting kunnen als up- en downlighter gemonteerd worden. Laat uw verbeelding spreken en creëer uw eigen unieke interieur.

Onderhoud houten vloeren

Parket schuren, parket behandelen, parket vernissen, parket oliën,...parket

Niets kan de charme van een echte houten vloer evenaren. Gun uw geliefde parket een lange levensduur door deze op de gepaste wijze te onderhouden. Wanneer uw oude parket een opknapbeurt kan gebruiken kan u steeds bij Interieurwerken Boni terecht. Door onze uitgebreide ervaring in het opschuren en behandelen van houten vloerbekleding is uw parket in goede handen en zal hij terug opgewaardeerd zijn. Zo kan u weer jaren genieten van uw authentieke houten vloer.

Bent u op zoek naar een vakman voor uw gyprocwerken of het plaatsen van uw laminaat of parket in de ruime regio rond Leuven? Contacteer dan Interieurwerken Boni

U kan op Interieurwerken Boni tevens beroep doen voor uw volledige binnenhuis-project. Naast uw gyproc- en schrijnwerken of het plaatsen van uw parket en laminaat verzorgen wij al uw behang- en schilderwerken en voorzien al uw raamdecoratie. Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw volledige project en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning.

Een nieuwe vloer laten leggen of staan er grote gyprocwerken op de planning in regio Leuven? 

Schrijnwerk

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x