Raamdecoratie

Correct opgemeten en professioneel geplaatst!

Bij Interieurwerken Boni kan u terecht voor al uw raamdecoratie op maat. Raamdecoratie is niet enkel functioneel maar heeft tevens een grote impact op uw interieur. Laat u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Wij voorzien advies aan huis met tal van stalenboeken en een correcte opmeting. Interieurwerken Boni staat garant voor kwaliteitsvolle materialen tegen een eerlijke prijs.

Rolgordijnen

Wilt u rolgordijnen in de badkamer? Of wilt u een maximale verduistering van uw slaapkamer, zelf overdag? Het kan! Bij ons kan u terecht voor allerlei soorten rolgordijnen zoals: verduisterende-, transparante, effen- of duo-rolgordijn enzoverder. 

Welk type rolgordijn u kiest hangt in de eerste plaats af van de functie van de ruimte. In de leefruimte wilt u bijvoorbeeld graag voldoende privacy zonder te veel te moeten inboeten aan natuurlijk daglicht. In de slaapkamer daarentegen wil u vast wat meer controle over de lichtinval en valt de keuze logischerwijs binnen onze collectie verduisterende rolgordijnen. Buiten privacy en lichtregeling speelt er nog een andere factor mee nl warmte. 

Vooral in kamers die zich aan de zuidkant bevinden kan de temperatuur in de zomer erg hoog oplopen. Rolgordijnen helpen u om de temperatuurstijging binnen de perken te houden. Iets wat uw nachtrust alleen maar ten goede komt. Een hele hoop functionele voordelen dus en er is nog meer goed nieuws! Ze passen op bijna elk raam, in elk interieur en in ieders budget.

Buiten het feit dat ze vaak neutraal van kleur gehouden worden, bestaat er een een hele waaier aan kleuren en dessins. Zo geef je makkelijk wat extra pit aan je woonkamer of een extra vrolijke toets aan de kinderkamer. Breng harmonie in je interieur en kies voor rolgordijnen in elke kamer. Al dan niet vergezeld van een prachtig paar overgordijnen.

Ik wil rolgordijnen!

Raamdecoratie, rolgordijnen door Interieurwerken Boni.

Lamellen of jaloezieën

Hebt u ramen die afwijken van de traditionele vorm? Ook dan is er met lamellen vaak meer mogelijk dan u denkt. Interieurwerken Boni komt graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden met u te bespreken.

Lamellen of jaloezieën bestaande uit horizontale of verticale latjes, zijn vaak terug te vinden in de meest recente woontrends. Met deze raamdecoratie kunt u met gemak zowel de lichtinval als de inkijk bepalen. Lamellen bestaan in verschillende materialen waaronder aluminium, hout, textiel en kunststof. Wanneer u voor de houten uitvoering kiest geniet u bovendien van een extra isolerende werking. 

U kan bij ons terecht voor o.a horizontale-, verticale- en houten lamellen.

Ik wil lamellen of jaloezieën!

Raamdecoratie, lamellen of jaloezieën door Interieurwerken Boni.

Plisségordijnen

Wilt u de volledige controle over de lichtinval en uw privacy? Zoekt u raamdecoratie voor ramen met een a-typische vorm? U kan bij ons terecht voor o.a verduisterende-, (semi-)transparante of dubbele plisségordijnen. Interieurwerken Boni komt graag bij u langs voor een bespreking van de opties.

Plisségordijnen zijn zeer herkenbaar aan de harmonicaplooien in de stof. Standaard plisségordijnen functioneren op dezelfde manier als rolgordijnen en sluiten van boven naar beneden. Uniek aan plisségordijnen is dat er nog een andere variant bestaat. Dit zijn de top-down/bottom-up plisségordijnen. Zoals de naam doet vermoeden kan u deze gordijnen ook van onder naar boven sluiten.

Zo kan u steeds opnieuw beslissen welk deel van uw raam bedekt moet zijn. Handig wanneer u bijvoorbeeld enkel de inkijk aan het onderste deel van uw venster wil blokkeren. Plisségordijnen zijn verkrijgbaar in zowel transparante (1 laag textiel) als verduisterende uitvoeringen (meestal 2 lagen textiel).

Ik wil plisségordijnen!

Raamdecoratie, plisségordijnen door Interieurwerken Boni.

Vouwgordijnen

Wilt u uw landelijke stijl doortrekken in uw raamdecoratie? Of wilt u de charme van deze luxueuze gordijnen aanpassen aan uw moderne woning? Bij ons kan u terecht voor lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen.

Vouwgordijnen of American Stores zijn stijlvol en erg populair. Er is keuze tussen een strak en modern ontwerp, of eerder wat losser voor een klassiekere look. De grote waaier aan kleuren en dessins maakt dat vouwgordijnen kunnen afgestemd worden op elk interieur. Wel is het onmiskenbaar dat ze een landelijke sfeer uitademen. Vouwgordijnen zijn een elegante raamdecoratie op zich, maar laten zich ook perfect combineren met overgordijnen voor extra warmte en gezelligheid.

Ik wil vouwgordijnen!

Raamdecoratie, vouwgordijnen door Interieurwerken Boni.

Gordijnen en overgordijnen

Wilt u komaf maken met de holle klank in uw grote leefruimte? Wilt u gordijnen die één geheel vormen met de aanwezige kleuren en materialen? U kan bij ons terecht voor o.a decoratieve-, transparante-, akoestische- of verduisterende (over)gordijnen.

Interieurwerken Boni streeft naar perfectie en dat uit zich in hoog kwalitatieve raamdecoratie wat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Interieurwerken Boni helpt u graag verder en komt vrijblijvend langs met stalenboeken en professioneel advies. Zo hoeft u zich niet te verplaatsen en ziet u meteen of de gordijnenstoffen van uw voorkeur matchen met de rest van uw interieur. Of u nu kiest voor verduisterende rolgordijnen of elegante gordijnstoffen, wij zorgen voor het vakkundig advies, de nauwgezette opmeting en de precieze plaatsing.

Gordijnen zijn niet weg te denken uit een gezellige, sfeervolle woning. Strak en onopvallend of net weelderig en luxueus, gordijnen zorgen altijd voor een gevoel van comfort en gezelligheid en beïnvloeden zeer sterk de sfeer van uw interieur. Behalve het esthetische aspect bieden gordijnen ook belangrijke praktische voordelen. Overgordijnen hebben een zekere isolerende werking. Een dikke laag textiel voor je venster houdt de koude buiten en de warmte beter binnen. 

Een ander voordeel is terug te vinden op gebied van akoestiek. Overgordijnen die in plooien hangen wanneer ze gesloten zijn, breken de geluidsgolven en dempen hinderlijk lawaai van buiten. Daarbij komt dat ook de geluiden binnenshuis veel aangenamer gaan klinken, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en gezelligheid.

Ik wil (over)gordijnen!

Raamdecoratie, gordijnen en overgordijnen door Interieurwerken Boni.

Één aanspreekpunt voor uw volledig project!

Wist u dat naast uw schilderwerken wij ook volgende expertises uitvoeren? Zo kan u bij ons ook terecht voor schilderwerken, behangwerken en schrijnwerken. Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw volledig project en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning.

Volg ons op: FacebookInstagramLinkedIn of Pinterest.

Raamdecoratie
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x