Gyprocwerken

Wilt u uw zolder isoleren en omtoveren in een aangename ruimte? Of een kamer opdelen door middel van valse wanden? Dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader! Wij helpen u graag verder met allerlei soorten gyprocwerken, o.a: het plaatsen en plamuren van (brandwerende) gyproc, het plaatsen van isolatie en het indelen van ruimtes  met valse wanden.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Gyproc of gipsplaten zorgen voor een modern en strak resultaat en zijn zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij menig renovatieproject. Interieurwerken Boni is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken. Wij voorzien, indien gewenst, ook de eventuele isolatiewerken die hier vaak aan voorafgaan.

Valse muren kunnen met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin. Ook ideaal is het gebruik van gyproc bij het verlagen van een plafond. Dit komt regelmatig voor wanneer men oudere huizen voorziet van nieuwe leidingen waarbij deze worden weggewerkt achter een vals plafond.

Voor al onze gyprocwerken gebruiken wij enkel de beste materialen en onze uitgebreide vakkennis. Zo zien wij erop toe dat er vochtbestendige en brandwerende gyproc gebruikt wordt wanneer dit van toepassing is. Verder doen wij er alles aan om toekomstige barsten te vermijden door middel van speciale netten en worden de gyprocwanden steeds afgekit met overschilderbare kit. Wij werken alles tot in de puntjes af zodat u meteen aan de schilderwerken kan beginnen.

Valse wanden of voorzetwanden

In verouderde woningen en andere gebouwen maakt men vaak dankbaar gebruik van gyproc voorzetwanden om nieuwe leidingen netjes weg te werken en tegelijkertijd de ruimten een nette en strakke uitstraling te geven. Ook de mogelijkheid om extra te isoleren is bij verbouwingen en renovaties vaak een zeer groot voordeel. Ook in nieuwere woningen komt het gebruik van gyprocwanden regelmatig voor. 

Wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil opdelen door middel van valse wanden, dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader. Dezen kunnen tevens met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin.

Plafonds

Gyproc is een dankbaar product voor het renoveren van plafonds. Zo heeft u in een handomdraai een mooi afgewerkt resultaat. Ook kan er in renovatieprojecten geopteerd worden om nieuwe leidingen weg te werken achter een vals plafond. Nog een andere reden voor het plaatsen van gyproc tegen een plafond is wanneer men tussenvloeren wil voorzien van extra akoestische en/of thermische isolatie.

Zolders

Een extra kinderkamer nodig of eindelijk werk maken van uw gedroomde masterbedroom of hobbykamer? De redenen voor het afwerken van de zolderruimte kunnen zeer uiteenlopend zijn maar een goede isolatie en een professionele afwerking zijn altijd een must.

Interieurwerken Boni denkt samen met u mee over alle mogelijkheden betreffende het opdelen van de ruimte en de afwerking. Misschien denkt u erover om een meubel op de wand te bevestigen waardoor de draagconstructie hierop voorzien moet worden? Of dient de verlichting zo geplaatst te worden dat de ruimte in de toekomst makkelijk kan worden opgedeeld? Onze ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat u weloverwogen beslissingen zal kunnen nemen.

Vochtwerende gyproc

Graag gyprocwerken binnen jouw badkamer of keuken? De badkamer en de keuken blijven zelden onaangeroerd wanneer men een woning verbouwd of renoveert. Aangezien er in deze ruimten een zeer variabele vochtigheidsgraad is dient men hier te werken met gyprocplaten met een verhoogde waterwerendheid, beter bekend als de groene gyproc. Dit neemt niet weg dat wanden die in direct contact komen met water alsnog betegeld moeten worden.

Brandwerende gyproc

Alle originele gyprocplaten hebben een onbrandbare gipskern en worden dusdanig gezien als brandveilig. Een verstandige keuze dus. Toch bestaat er zoiets als een gyprocplaat met een verhoogde brandwerendheid. Deze platen hebben een verbeterde kernsamenhang bij zeer hoge temperaturen en zullen dus bijvoorbeeld gangen en vluchtwegen langer veilig houden. 

In een aantal situaties zijn brandwerende bouwmaterialen verplicht. We spreken dan over technische ruimten, openbare plaatsen, kantoren enzoverder. Maar ook in gezinswoningen kan dit een verstandige keuze zijn. Denk maar aan woningen met houten constructies of ter bescherming van stalen draagbalken. Brandwerende gyproc of "roze gyproc" kan worden toegepast op zowel muren als plafonds en bestaat in verscheidene uitvoeringen die voldoen aan bijkomende eisen op gebied van akoestiek en vochtbestendigheid.

Bel ons: 0479 337 389Maak een afspraak voor uw project

Gyprocwerken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x