Schilderwerken Leuven

Uw binnen- en buitenschilderwerken te Leuven zijn in goeden handen. Laten we aan de slag gaan met uw nieuwbouwwoning of renovatieproject! Vraag nu een vrijblijvende offerte aan.

Binnenschilderwerken in Leuven

Onze schilder helpt u graag verder met onder andere het schilderen van: muren en plafonds, accentmuren, sierlijsten en plinten, trappen, radiatoren en het lakken van deuren. Schildersbedrijf Interieurwerken Boni voert al uw schilderwerken in Leuven uit op basis van uw wensen en volgens de regels van de kunst. Wij gebruiken steeds de juiste materialen en gaan grondig en professioneel te werk voor een feilloos en duurzaam resultaat.

Decoratieve technieken in jouw woning te Leuven?

Onze verver is tevens gespecialiseerd in decoratieve technieken met kalkverf, mortex en roesteffecten. Ontdek de mogelijkheden en druk uw eigen stempel op uw interieur. Gepast advies, en een bespreking van de eigenschappen van materialen en technieken, zorgen ervoor dat u de juiste keuze zal maken.

Schilderwerken Leuven door Interieurwerken Boni.

Buitenschilderwerken in Leuven

Onze verver helpt u graag verder met onder andere het kaleien of schilderen van gevels, het lakken van ramen, deuren en poorten in hout, aluminium of PVC alsook het behandelen van ijzeren omheinigen. Als professioneel schildersbedrijf kan u bij ons terecht voor buitenschilderwerken, maar ook voor decoratieve technieken of het behandelen van roest. Wilt u een verzorgde eerste indruk maken dan is het noodzakelijk om uw buitenmuren tijdig te onderhouden. Kwalitatieve verf kan hierbij reeds een wereld van verschil maken. Indien u uw woning te Leuven wil laten schilderen heeft u de keuze tussen ademende gevelverf en kalkverf.

Uw buitenmuren, metalen poorten, omheiningen... Wij staan klaar!

Naast uw buitenmuren dienen ook houten ramen, deuren en poorten regelmatig opnieuw te worden voorzien van een beschermlaag. Indien u uw buitenschrijnwerk door een professional laat schilderen kan u voorkomen dat deze vroegtijdig vervangen moet worden. Ook voor het verven van uw metalen poorten en omheiningen mag u Interieurwerken Boni contacteren. Indien er reeds sprake is van roest zorgt onze verver voor de correcte behandeling van het ijzerwerk om dit terug in ere te herstellen.

Kleur- en stijladvies op maat van uw woning te Leuven

Bent u uitgekeken op uw witte muren? Heeft uw interieur een volledige make-over nodig of bent u op zoek naar een origineel accent? Overweegt u een budgetvriendelijke restyling van uw keuken? Of wilt u uw oogappel verassen met een kinderkamer die tot de verbeelding spreekt? Laat u inspireren door onze professionele schilders! Wij geven graag kleur- en stijladvies op maat voor schilderwerken binnen of buiten.

Schilderwerken Leuven door Interieurwerken Boni.

Professionele schilderwerken Leuven gebeuren zo:

1) Gratis plaatsbezoek: omdat elke situatie verschillend is komen wij steeds ter plaatse in Leuven om uw aanvraag onder de loep te nemen. Dit zorgt ervoor dat u kan rekenen op een correcte opmeting en deskundig advies op maat van uw project. Bij nieuwbouw doet onze verver altijd een controle met de vochtigheidsmeter. Deze service verlenen wij u gratis en vrijblijvend.

2) Vrijblijvende offerte: in navolging van ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte, op maat voor uw schilderwerken. Indien u nog vragen heeft staat Interieurwerken Boni steeds ter uwer beschikking.

3) Realistische timingbent u akkoord met onze offerte? Dan contacteren wij u snel met de exacte planning voor uw project. Onze verver start de schilderwerken op de afgesproken datum en levert de werken tijdig en in propere staat op.

4) Nauwkeurig werk: als professioneel schildersbedrijf heeft Interieurwerken Boni de reputatie alle werken zeer nauwkeurig uit te voeren. Oog voor detail en een fijne afwerkingsgraad onderscheiden ons in ons vak.

Onze klanten in Leuven zijn onze beste reclame!

Vijf op vijf sterren. Heel verfijnde afwerking. Alles wordt nadien netjes en proper opgeruimd. Wij zijn dik tevreden! - Stien Lieten

Wie is Interieurwerken Boni?

Schilderwerken Leuven gezocht? Bespaar uzelf een hoop stress en laat uw schilderwerken uitvoeren door een professionele schilder! Zowel grote als kleine schilderwerken levert Interieurwerken Boni precies en kwalitatief af. Onze schilder is steeds op de hoogte van de laatste trends en werkt altijd met oog voor detail en duurzaamheid. We schilderen enkel en alleen met de beste materialen en verfsoorten. Kwaliteit en puur vakmanschap bezorgen u gegarandeerd het gewenste eindresultaat.

Volg onze schilderwerken Leuven via Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

Schilderwerken Leuven
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x