Vloeren

Meestal zijn enkele goed gekozen ingrepen voldoende om uw interieur een ongelooflijke transformatie te geven. Met de hedendaagse click-systemen hebt u in een mum van tijd de vloer waar u altijd van droomde!

Contacteer ons voor het plaatsen van:

Laminaat vloeren

Voor veel gezinnen is click-laminaat dé vloerbekleding bij uitstek en dit is niet zonder reden. Laminaatvloeren voorzien uw interieur van de charme die van een houten vloer uitgaat en zijn tegelijkertijd makkelijk in onderhoud, slijtvast en op de koop toe, budgetvriendelijk. Door het handige click-systeem is het vaak mogelijk om laminaatvloeren boven op een bestaande vloer te plaatsen. Ideaal dus voor de meeste renovatieprojecten. Breng samenhang in uw interieur en gebruik laminaat voor elke kamer in huis, zelf de keuken en de badkamer. Keuken- en badkamerlaminaat is speciaal ontwikkeld om extra waterbestendig te zijn. Zo kan u zelfs in de meest vochtige ruimtes genieten van een vloer die warmte en gezelligheid uitstraalt.

Vinyl vloeren

Ook vinylvloer of vinyllaminaat bestaat tegenwoordig in click-systeem en biedt een waaier aan voordelen die in lijn liggen met die van klassiek click laminaat. Sterker nog: vinyl is van nature uit oerdegelijk en het dempt bovendien het geluid van voetstappen. Interieurwerken Boni werkt enkel met vinyllaminaat van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u zowel steen- als houtimitaties die met het blote oog moeilijk van het echte materiaal te onderscheiden zijn. Verder kan er ook gespeeld worden met allerlei kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn weliswaar eindeloos!

Parket vloeren

Naast het plaatsen van laminaat- en vinylvloeren is Interieurwerken Boni eveneens de ideale vakman voor het plaatsen en onderhouden van uw parket.

Bel ons: 0479 337 389Maak een afspraak voor uw project

Volg ons op: FacebookInstagramLinkedIn of Pinterest.

Vloeren
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x