Sierlijsten en plinten

Klassieke plinten

Een plint zorgt voor een fatsoenlijke afwerking tussen de vloer en de muur. Zeker wanneer u een houten vloer laat plaatsen zal een plint noodzakelijk zijn aangezien er steeds een marge van ongeveer 1 cm voorzien wordt tussen de houten vloer en de muur. De reden hiervoor is dat een houten vloer kan uitzetten onder invloed van warmte en luchtvochtigheid. Indien u een manier zoekt om kabels weg te werken dan zijn holle plinten een aanrader. In de uitsparing is plaats voor uw bedradingen en kabels waardoor deze mooi uit het zicht blijven. 

Buiten het praktische aspect hebben plinten ook invloed op het karakter van je interieur. Laat u zeker begeleiden bij u keuze. Vaak zijn ze verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als uw laminaatvloer maar ook de veelzijdige schildersplint in MDF is erg populair. Een dankbaar detail om de sfeer van uw interieur extra kracht bij te zetten.

Overzetplinten

Zijn uw oude plinten moeilijk te verwijderen dan zijn overzetplinten de ideale oplossing voor uw renovatie. De afwerking gebeurt dan met een plint die specifiek ontworpen is om bovenop uw bestaande plint verlijmd te worden. Overzetplinten zijn waterbestendig, overschilderbaar en verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

Sierlijsten of moluren

Een sierlijst of moluur vormt niet alleen een esthetische overgang tussen muur en plafond maar bezorgt uw interieur ook een statige uitstraling. Van modern tot hedendaags of eerder bombastisch gedecoreerd, voor elk interieur is er een gepaste sierlijst. Wij laten u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment.

Muurlijsten

Naast plafonds worden ook muren steeds vaker afgewerkt met lijsten. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak komaf met saaie, vlakke muren. Werk bijvoorbeeld met een patroon van grote kaders over de volledige ruimte of kies voor een accentmuur met een impressionant 3D effect. Hoe dan ook, muurlijsten kunnen in elk interieur en zijn een grote creatieve effect. Al Onze muurlijsten zijn overschilderbaar en worden met oog voor detail geplaatst. Interieurwerken Boni komt ter plaatse om de mogelijkheden voor uw interieur te bespreken.

Rozetten

Rozetten zijn het best bekend als de rijkelijk versierde ornamenten op het plafond boven grote lusters. Tegenwoordig bestaan er tal van uitvoeringen die ook geschikt zijn voor moderne en hedendaagse interieurs.

Profielen voor indirecte verlichting

Indirecte verlichting zorgt meteen voor een speciale sfeer in huis. De meeste profielen voor indirecte verlichting kunnen als up- en downlighter gemonteerd worden. Laat uw verbeelding spreken en creëer uw eigen unieke interieur.

Bel ons: 0479 337 389Maak een afspraak voor uw project

Volg ons op: FacebookInstagramLinkedIn of Pinterest.

Sierlijsten en plinten
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x