Gyprocwerken Leuven

Interieurwerken Boni helpt u graag verder met allerlei soorten gyprocwerken in Leuven, o.a: het plaatsen of plamuren van (brandwerende) gyproc, het plaatsen van isolatie of het indelen van ruimtes indelen met valse wanden.

Tel: 0479 337 389Vrijblijvende offerte aanvragen

Wilt u uw zolder isoleren en omtoveren in een aangename ruimte? Of een kamer opdelen door middel van valse wanden? Dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader! Gyproc of gipsplaten zorgen voor een modern en strak resultaat en zijn zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij menig renovatieproject. Interieurwerken Boni is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken. Wij voorzien, indien gewenst, ook de eventuele isolatiewerken die hier vaak aan voorafgaan.

Voor al onze gyprocwerken Leuven gebruiken wij enkel de beste materialen en onze uitgebreide vakkennis. Zo zien wij erop toe dat er vochtbestendige en brandwerende gyproc gebruikt wordt wanneer dit van toepassing is. Verder doen wij er alles aan om toekomstige barsten te vermijden door middel van speciale netten en worden de gyprocwanden steeds afgekit met overschilderbare kit. Wij werken alles tot in de puntjes af zodat u meteen aan de schilderwerken kan beginnen.

Valse wanden of voorzetwanden laten plaatsen

In verouderde woningen en andere gebouwen maakt men vaak dankbaar gebruik van gyproc voorzetwanden om nieuwe leidingen netjes weg te werken en tegelijkertijd de ruimten een nette en strakke uitstraling te geven. Ook de mogelijkheid om extra te isoleren is bij verbouwingen en renovaties vaak een zeer groot voordeel. Ook in nieuwere woningen komt het gebruik van gyprocwanden regelmatig voor. 

Wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil opdelen door middel van valse wanden, dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader. Dezen kunnen tevens met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin.

Valse wanden of voorzetwanden, gyprocwerken Leuven door Interieurwerken Boni.

Plafonds

Gyproc is een dankbaar product voor het renoveren van plafonds in Leuven. Zo heeft u in een handomdraai een mooi afgewerkt resultaat. Ook kan er in renovatieprojecten geopteerd worden om nieuwe leidingen weg te werken achter een vals plafond. Nog een andere reden voor het plaatsen van gyproc tegen een plafond is wanneer men tussenvloeren wil voorzien van extra akoestische en/of thermische isolatie.

Vijf op vijf sterren. Heel verfijnde afwerking. Alles wordt nadien netjes en proper opgeruimd. Wij zijn dik tevreden! - Stien Lieten

Zolders

Een extra kinderkamer nodig of eindelijk werk maken van uw gedroomde masterbedroom of hobbykamer? De redenen voor het afwerken van de zolderruimte kunnen zeer uiteenlopend zijn maar een goede isolatie en een professionele afwerking zijn altijd een must.

Graag gyproc laten plaatsen te Leuven? Interieurwerken Boni denkt samen met u mee over alle mogelijkheden betreffende het opdelen van de ruimte en de afwerking. Misschien denkt u erover om een meubel op de wand te bevestigen waardoor de draagconstructie hierop voorzien moet worden? Of dient de verlichting zo geplaatst te worden dat de ruimte in de toekomst makkelijk kan worden opgedeeld? Onze ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat u weloverwogen beslissingen zal kunnen nemen.

Gyproc plafonds en zolders, gyprocwerken Leuven door Interieurwerken Boni.

Vochtwerende gyproc laten plaatsen

Graag gyprocwerken binnen jouw badkamer of keuken te Leuven? De badkamer en de keuken blijven zelden onaangeroerd wanneer men een woning verbouwd of renoveert. Aangezien er in deze ruimten een zeer variabele vochtigheidsgraad is dient men hier te werken met gyprocplaten met een verhoogde waterwerendheid, beter bekend als de groene gyproc. Dit neemt niet weg dat wanden die in direct contact komen met water alsnog betegeld moeten worden.

Brandwerende gyproc laten plaatsen

Alle originele gyprocplaten hebben een onbrandbare gipskern en worden dusdanig gezien als brandveilig. Een verstandige keuze dus. Toch bestaat er zoiets als een gyprocplaat met een verhoogde brandwerendheid. Deze platen hebben een verbeterde kernsamenhang bij zeer hoge temperaturen en zullen dus bijvoorbeeld gangen en vluchtwegen langer veilig houden. 

In een aantal situaties zijn brandwerende bouwmaterialen verplicht. We spreken dan over technische ruimten, openbare plaatsen, kantoren enzoverder. Maar ook in gezinswoningen kan dit een verstandige keuze zijn. Denk maar aan woningen met houten constructies of ter bescherming van stalen draagbalken. Brandwerende gyproc of "roze gyproc" kan worden toegepast op zowel muren als plafonds en bestaat in verscheidene uitvoeringen die voldoen aan bijkomende eisen op gebied van akoestiek en vochtbestendigheid.

Wie is Interieurwerken Boni?

Interieurwerken Boni is dé specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken in en rond Leuven. Bovendien hebben we de reputatie alle werken zeer nauwkeurig uit te voeren. Ons oog voor detail en de fijne afwerkingsgraad onderscheiden ons in ons vak. Onze klanten zelf zijn onze beste reclame.

De drijvende kracht achter de zaak? Steven Boni! Sinds de renovaties van zijn eigen woningen is hij een gepassioneerde schrijnwerker, behanger en schilder. Zijn ervaring heeft hij verder aangevuld met professionele opleidingen en gespecialiseerde cursussen. Hierdoor is Steven volledig op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken en kan hij ook degelijk interieuradvies geven.

Bovendien is Steven het ideaal contact voor uw totaalprojecten dankzij zijn verschillende expertises. Zo kan u bij ons terecht voor zowel gyprocwerken, maar ook andere soort schrijnwerken, schilderwerken, behangwerken en raamdecoratie op maat.

Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw totaalprojecten en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning! Steven garandeert steeds een accurate uitvoering en een snelle oplevering. Voor grote gyprocwerken of totaalprojecten werkt hij nauw samen met betrouwbare partners die één voor één uitblinken in professionaliteit en vakmanschap.

Vochtwerende of groene gyproc, gyprocwerken Leuven door Interieurwerken Boni.

Gyprocwerken Leuven | Interieurwerken Boni

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x