Schrijnwerker Leuven

Wij helpen u graag verder met al uw binnen- en buitenschrijnwerken in Leuven! Van gyprocwerken tot het plaatsen van verschillende vloeren, sierlijsten, plinten en het onderhoud van houten vloeren.

Gyprocwerken

Wilt u uw zolder isoleren en omtoveren in een aangename ruimte? Of een kamer opdelen door middel van valse wanden? U kan bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken in Leuven! Onze schrijnwerkers helpen u graag verder met het plaatsen of plamuren van (brandwerende) gyproc, het plaatsen van isolatie of het indelen van ruimtes met valse wanden.

Gyproc of gipsplaten zorgen voor een modern en strak resultaat en zijn zeer veelzijdig. Vandaar dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij menig renovatieproject. Interieurwerken Boni is de specialist voor het uitvoeren van al uw gyprocwerken in Leuven. Wij voorzien, indien gewenst, ook de eventuele isolatiewerken die hier vaak aan voorafgaan.

Valse muren kunnen met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin. Ook ideaal is het gebruik van gyproc bij het verlagen van een plafond. Dit komt regelmatig voor wanneer men oudere huizen voorziet van nieuwe leidingen waarbij deze worden weggewerkt achter een vals plafond.

Schrijnwerker Leuven met professioneel materiaal!

Voor al onze gyprocwerken gebruiken onze schrijnwerkers enkel de beste materialen en onze uitgebreide vakkennis. Bovendien zien wij erop toe dat er vochtbestendige en brandwerende gyproc gebruikt wordt wanneer dit van toepassing is. Verder doen wij er alles aan om toekomstige barsten te vermijden door middel van speciale netten en worden de gyprocwanden steeds afgekit met overschilderbare kit. 

Onze schrijnwerkers werken alles tot in de puntjes af zodat u meteen aan de schilderwerken kan beginnen. Of wenst u graag uw schilderwerken ook uit handen te geven? Als specialist in totaalprojecten voeren wij met plezier naast uw schrijnwerken ook uw schilder-, behangwerken of raamdecoratie op maat uit.

Bekijk onze realisatiesVrijblijvende offerte aanvragen

Vijf op vijf sterren. Heel verfijnde afwerking. Alles wordt nadien netjes en proper opgeruimd. Wij zijn dik tevreden! - Stien Lieten

Schrijnwerker Leuven voor gyprocwerken.

Het plaatsen van vloeren

Schrijnwerker Leuven gezocht? Laat uw laminaat-, parket- of vinyl vloeren plaatsen door onze professionele schrijnwerkers! Meestal zijn enkele goed gekozen ingrepen voldoende om uw interieur een ongelooflijke transformatie te geven. Met de hedendaagse click-systemen hebt u in een mum van tijd de vloer waar u altijd van droomde!

Tel: 0479 337 389Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Laminaat vloeren

Voor veel gezinnen is click-laminaat dé vloerbekleding bij uitstek en dit is niet zonder reden. Laminaatvloeren voorzien uw interieur van de charme die van een houten vloer uitgaat en zijn tegelijkertijd makkelijk in onderhoud, slijtvast en op de koop toe, budgetvriendelijk. Door het handige click-systeem is het vaak mogelijk om laminaatvloeren boven op een bestaande vloer te plaatsen. Ideaal dus voor de meeste renovatieprojecten. 

Breng samenhang in uw interieur en gebruik laminaat voor elke kamer in huis, zelf de keuken en de badkamer. Keuken- en badkamerlaminaat is speciaal ontwikkeld om extra waterbestendig te zijn. Zo kan u zelfs in de meest vochtige ruimtes genieten van een vloer die warmte en gezelligheid uitstraalt.

  • Vinyl vloeren

Ook vinylvloer of vinyllaminaat bestaat tegenwoordig in click-systeem en biedt een waaier aan voordelen die in lijn liggen met die van klassiek click laminaat. Sterker nog: vinyl is van nature uit oerdegelijk en het dempt bovendien het geluid van voetstappen. Onze professionele schrijnwerkers werken enkel met vinyllaminaat van hoge kwaliteit. In ons assortiment vindt u zowel steen- als houtimitaties die met het blote oog moeilijk van het echte materiaal te onderscheiden zijn. Verder kan er ook gespeeld worden met allerlei kleuren en patronen. De mogelijkheden zijn weliswaar eindeloos!

  • Parketvloeren

Naast het plaatsen van laminaat- en vinylvloeren is Interieurwerken Boni eveneens de ideale vakman voor het plaatsen en onderhouden van uw parket.

Bekijk onze realisaties als schrijnwerker
Schrijnwerker Leuven voor het plaatsen van vloeren.

Het plaatsen van sierlijsten en plinten

Schrijnwerker Leuven gezocht? U kan bij ons terecht voor al uw binnen- en buitenschrijnwerken! Onze experten plaatsen met plezier uw klassieke- en overzetplinten, sierlijsten of moluren, muurlijsten, rozetten en profielen voor indirecte verlichting.

Tel: 0479 337 389Vrijblijvende offerte aanvragen

  • Klassieke plinten

Een plint zorgt voor een fatsoenlijke afwerking tussen de vloer en de muur. Zeker wanneer u een houten vloer laat plaatsen zal een plint noodzakelijk zijn aangezien er steeds een marge van ongeveer 1 cm voorzien wordt tussen de houten vloer en de muur. De reden hiervoor is dat een houten vloer kan uitzetten onder invloed van warmte en luchtvochtigheid. Indien u een manier zoekt om kabels weg te werken dan zijn holle plinten een aanrader. In de uitsparing is plaats voor uw bedradingen en kabels waardoor deze mooi uit het zicht blijven. 

Buiten het praktische aspect hebben plinten ook invloed op het karakter van je interieur. Laat u zeker begeleiden bij u keuze. Vaak zijn ze verkrijgbaar in dezelfde uitvoering als uw laminaatvloer maar ook de veelzijdige schildersplint in MDF is erg populair. Een dankbaar detail om de sfeer van uw interieur extra kracht bij te zetten.

  • Overzetplinten

Zijn uw oude plinten moeilijk te verwijderen dan zijn overzetplinten de ideale oplossing voor uw renovatie. De afwerking gebeurt dan met een plint die specifiek ontworpen is om bovenop uw bestaande plint verlijmd te worden. Overzetplinten zijn waterbestendig, overschilderbaar en verkrijgbaar in tal van uitvoeringen.

  • Sierlijsten of moluren

Een sierlijst of moluur vormt niet alleen een esthetische overgang tussen muur en plafond maar bezorgt uw interieur ook een statige uitstraling. Van modern tot hedendaags of eerder bombastisch gedecoreerd, voor elk interieur is er een gepaste sierlijst. Onze schrijnwerkers laten u graag kennismaken met ons uitgebreide assortiment.

  • Muurlijsten

Naast plafonds worden ook muren steeds vaker afgewerkt met lijsten. Laat uw creativiteit de vrije loop en maak komaf met saaie, vlakke muren. Werk bijvoorbeeld met een patroon van grote kaders over de volledige ruimte of kies voor een accentmuur met een impressionant 3D effect. Hoe dan ook, muurlijsten kunnen in elk interieur en hebben een groot creatief effect. Al onze muurlijsten zijn overschilderbaar en worden met oog voor detail geplaatst. Onze schrijnwerkers komen ter plaatse in Leuven om de mogelijkheden voor uw interieur te bespreken.

  • Rozetten

Rozetten zijn het best bekend als de rijkelijk versierde ornamenten op het plafond boven grote lusters. Tegenwoordig bestaan er tal van uitvoeringen die ook geschikt zijn voor moderne en hedendaagse interieurs.

  • Profielen voor indirecte verlichting

Indirecte verlichting zorgt meteen voor een speciale sfeer in huis. De meeste profielen voor indirecte verlichting kunnen als up- en downlighter gemonteerd worden. Laat uw verbeelding spreken en creëer uw eigen unieke interieur.

Bekijk onze realisaties als schrijnwerker
Schrijnwerker Leuven voor het plaatsen van sierlijsten en plinten.

Onderhoud houten of parketvloeren

Parketvloeren onderhoud gezocht? Niets kan de charme van een echte houten vloer evenaren! Laat onze experten uw parket schuren, behandelen, vernissen of oliën. Gun uw geliefde parket een lange levensduur door deze op de gepaste wijze te onderhouden. Wanneer uw oude parket in Leuven een opknapbeurt kan gebruiken kan u steeds bij onze schrijnwerkers terecht. Door onze uitgebreide ervaring in het opschuren en behandelen van houten vloerbekleding is uw parket in goede handen en zal hij terug opgewaardeerd zijn. Zo kan u weer jaren genieten van uw authentieke houten vloer.

Bekijk onze realisatiesVrijblijvende offerte aanvragen

Wie is Interieurwerken Boni?

Bespaar uzelf een hoop stress en laat uw binnen- en buitenschrijnwerken of totaalprojecten in Leuven uitvoeren door ons! Zowel grote als kleine schrijnwerken levert Interieurwerken Boni precies en kwalitatief af. Dit door steeds met het beste materiaal te werken en ons oog voor detail en duurzaamheid.

De drijvende kracht achter de zaak? Steven Boni! Sinds de renovaties van zijn eigen woningen is hij een gepassioneerde schrijnwerker, behanger en schilder. Zijn ervaring heeft hij verder aangevuld met professionele opleidingen en gespecialiseerde cursussen. Hierdoor is Steven volledig op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken en kan hij ook degelijk interieuradvies geven.

Bovendien is Steven het ideaal contact voor uw totaalprojecten dankzij zijn verschillende expertises. Zo kan u bij ons terecht voor zowel binnen- als buitenschrijnwerken, maar ook voor schilderwerken, behangwerken en raamdecoratie op maat.

Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw totaalprojecten in Leuven en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning! Steven garandeert steeds een accurate uitvoering en een snelle oplevering. Voor grote werken of totaalprojecten werkt hij nauw samen met betrouwbare partners die één voor één uitblinken in professionaliteit en vakmanschap.


Schrijnwerker Leuven voor het onderhoud van houten vloeren.

Schrijnwerker Leuven | Interieurwerken Boni

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x