Gordijnen Leuven

Gordijnen Leuven gezocht? Raamdecoratie kan een grote impact hebben op uw interieur. Laat u daarom bijstaan in het maken van de juiste keuze. Interieurwerken Boni voorziet gordijnen op maat met kwaliteitsvolle materialen tegen een eerlijke prijs. Ontdek hier ons aanbod!

✆ 0479.337.389Vrijblijvende offerte aanvragen

Rolgordijnen Leuven

Wilt u rolgordijnen op maat in de badkamer? Of wilt u een maximale verduistering van uw slaapkamer, zelf overdag? Het kan! Bij ons kan u terecht voor allerlei soorten rolgordijnen zoals: verduisterende-, transparante, effen- of duo-rolgordijn enzoverder.

Welk type rolgordijn u kiest hangt in de eerste plaats af van de functie van de ruimte. In de leefruimte wilt u bijvoorbeeld graag voldoende privacy zonder te veel te moeten inboeten aan natuurlijk daglicht. In de slaapkamer daarentegen wil u vast wat meer controle over de lichtinval en valt de keuze logischerwijs binnen onze collectie verduisterende rolgordijnen op maat. Buiten privacy en lichtregeling speelt er nog een andere factor mee namelijk warmte.

Een hele hoop functionele voordelen!

Vooral in kamers die zich aan de zuidkant bevinden kan de temperatuur in de zomer erg hoog oplopen. Rolgordijnen helpen u om de temperatuurstijging binnen de perken te houden. Iets wat uw nachtrust alleen maar ten goede komt. Nog meer goed nieuws: ze passen op bijna elk raam, in elk interieur en in ieders budget.

Buiten het feit dat ze vaak neutraal van kleur gehouden worden, bestaat er een een hele waaier aan kleuren en dessins. Zo geef je makkelijk wat extra pit aan je woonkamer of een extra vrolijke toets aan de kinderkamer. Breng harmonie in je interieur en kies voor rolgordijnen in elke kamer. Al dan niet vergezeld van een prachtig paar overgordijnen.

Rolgordijnen Leuven, raamdecoraties bij Interieurwerken Boni.

Lamellen of jaloezieën Leuven

Hebt u ramen die afwijken van de traditionele vorm? Ook dan is er met lamellen vaak meer mogelijk dan u denkt. Interieurwerken Boni komt graag vrijblijvend langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U kan bij ons terecht voor o.a horizontale-, verticale- en houten lamellen op maat.

Lamellen of jaloezieën bestaande uit horizontale of verticale latjes, zijn vaak terug te vinden in de meest recente woontrends. Met deze raamdecoratie kunt u met gemak zowel de lichtinval als de inkijk bepalen. Lamellen bestaan in verschillende materialen waaronder aluminium, hout, textiel en kunststof. Wanneer u voor de houten uitvoering kiest geniet u bovendien van een extra isolerende werking. 

Lamellen of jaloezieën, gordijnen Leuven bij Interieurwerken Boni.

Plisségordijnen Leuven

Wilt u de volledige controle over de lichtinval en uw privacy? Zoekt u raamdecoratie voor ramen met een a-typische vorm? U kan bij ons terecht voor o.a verduisterende-, (semi-)transparante of dubbele plisségordijnen op maat.

Plisségordijnen zijn zeer herkenbaar aan de harmonicaplooien in de stof. Standaard plisségordijnen functioneren op dezelfde manier als rolgordijnen en sluiten van boven naar beneden. Uniek aan plisségordijnen is dat er nog een andere variant bestaat: de top-down/bottom-up plisségordijnen. Zoals de naam doet vermoeden kan u deze gordijnen ook van onder naar boven sluiten.

Zo kan u telkens opnieuw beslissen welk deel van uw raam bedekt moet zijn. Handig wanneer u in Leuven in een drukke straat woont en u bijvoorbeeld de inkijk aan het onderste deel van uw venster wil blokkeren. Plisségordijnen op maat zijn verkrijgbaar in zowel transparante (1 laag textiel) als verduisterende uitvoeringen (meestal 2 lagen textiel).

Ik wil plisségordijnen op maat!

Plisségordijnen Leuven, raamdecoraties bij Interieurwerken Boni.

Vouwgordijnen Leuven

Wilt u uw landelijke stijl doortrekken in uw raamdecoratie? Of wilt u de charme van deze luxueuze gordijnen aanpassen aan uw moderne woning? Bij ons kan u terecht voor lichtdoorlatende of verduisterende vouwgordijnen op maat.

Vouwgordijnen of American Stores zijn stijlvol en erg populair. Er is keuze tussen een strak en modern ontwerp, of eerder wat losser voor een klassiekere look. De grote waaier aan kleuren en dessins maakt dat vouwgordijnen op maat kunnen afgestemd worden op elk interieur. Wel is het onmiskenbaar dat ze een landelijke sfeer uitademen. Vouwgordijnen zijn een elegante raamdecoratie op zich, maar laten zich ook perfect combineren met overgordijnen voor extra warmte en gezelligheid.

Ik wil vouwgordijnen op maat!

Vouwgordijnen Leuven, raamdecoraties bij Interieurwerken Boni.

Gordijnen en overgordijnen Leuven

Wilt u komaf maken met de holle klank in uw grote leefruimte? Wilt u gordijnen die één geheel vormen met de aanwezige kleuren en materialen? U kan bij ons terecht voor o.a decoratieve-, transparante-, akoestische- of verduisterende (over)gordijnen op maat.

Interieurwerken Boni streeft naar perfectie en dat uit zich in hoog kwalitatieve raamdecoratie wat uw interieur naar een hoger niveau tilt. Interieurwerken Boni helpt u graag verder en komt vrijblijvend langs met stalenboeken en professioneel advies. Zo hoeft u zich niet te verplaatsen en ziet u meteen of de gordijnenstoffen van uw voorkeur matchen met de rest van uw interieur. Of u nu kiest voor verduisterende rolgordijnen of elegante gordijnstoffen, wij zorgen voor het vakkundig advies, de nauwgezette opmeting en de precieze plaatsing.

Biedt gezelligheid en tal van praktische voordelen!

Gordijnen Leuven gezocht? Strak en onopvallend of net weelderig en luxueus, gordijnen zorgen altijd voor een gevoel van comfort en gezelligheid en beïnvloeden zeer sterk de sfeer van uw interieur. Behalve het esthetische aspect bieden gordijnen op maat ook belangrijke praktische voordelen. Overgordijnen hebben een zekere isolerende werking. Een dikke laag textiel voor je venster houdt de koude buiten en de warmte beter binnen.

Een ander voordeel is terug te vinden op gebied van akoestiek. Overgordijnen die in plooien hangen wanneer ze gesloten zijn, breken de geluidsgolven en dempen hinderlijk lawaai van buiten. Daarbij komt dat ook de geluiden binnenshuis veel aangenamer gaan klinken, wat bijdraagt aan een gevoel van rust en gezelligheid.

Ik wil (over)gordijnen op maat!

Overgordijnen Leuven, raamdecoraties bij Interieurwerken Boni.

Raamdecoratie laten plaatsen in Leuven door ons:

1) Gratis plaatsbezoek: omdat elke situatie verschillend is komen wij steeds ter plaatse in Leuven om uw aanvraag onder de loep te nemen. Dit zorgt ervoor dat u kan rekenen op een correcte opmeting en deskundig advies op maat van uw project. Bovendien maakt u kennis met onze uitgebreide collectie raamdecoratie en kiest uw favoriet eruit. Deze service verlenen wij u gratis en vrijblijvend.

2) Vrijblijvende offerte: in navolging van ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte, op maat voor uw raamdecoratie. Indien u nog vragen heeft staat Interieurwerken Boni steeds ter uwer beschikking.

3) Realistische timing: bent u akkoord met onze offerte? Dan contacteren wij u snel met de exacte planning voor uw project te Leuven. Onze plaatser start de werkzaamheden op de afgesproken datum en levert de werken tijdig en in propere staat op.

4) Nauwkeurig werkwij hebben de reputatie alle werken zeer nauwkeurig uit te voeren. Oog voor detail en de fijne afwerkingsgraad onderscheiden ons in ons vak.

Onze klanten zelf zijn onze beste reclame!

Bekijk onze realisaties

Wie is Interieurwerken Boni?

Bij ons kan u terecht voor al uw gordijnen op maat. Raamdecoratie is niet enkel functioneel maar heeft tevens een grote impact op uw interieur. Laat u bijstaan in het maken van de juiste keuze. Wij voorzien advies aan huis met tal van stalenboeken en een correcte opmeting. Interieurwerken Boni staat garant voor kwaliteitsvolle materialen tegen een eerlijke prijs.

De drijvende kracht achter de zaak is Steven Boni. Sinds de renovaties van zijn eigen woningen is hij een gepassioneerd schilder, behanger en schrijnwerker. Zijn ervaring heeft hij verder aangevuld met professionele opleidingen en gespecialiseerde cursussen. Hierdoor is Steven volledig op de hoogte van de laatste nieuwe trends en technieken en kan hij ook degelijk interieuradvies geven.

Vijf op vijf sterren. Heel verfijnde afwerking. Alles wordt nadien netjes en proper opgeruimd. Wij zijn dik tevreden! - Stien Lieten

Gordijnen Leuven en meer!

Wij verzorgen uw interieurprojecten van A tot Z, met de focus op kwaliteit en perfectie. Zo kan u bij ons terecht voor zowel raamdecoratie als het plaatsen van behang, schrijnwerken en schilderwerken. Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw volledige project in Leuven en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning. Steven garandeert steeds een accurate uitvoering en een snelle oplevering. Voor grote projecten werkt hij nauw samen met betrouwbare partners die één voor één uitblinken in professionaliteit en vakmanschap.

Tel: 0479 337 389Mijn project nu opstarten


Gordijnen Leuven

Volg ons op: Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube.

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x