Buitenschilderwerken

Wij helpen u graag verder met het schilderen van gevels en buitenschrijnwerk waaronder ramen, deuren en poorten in hout, aluminium of PVC. Ook het schilderen van ijzerwerk, al dan niet met een behandeling tegen roest. Bovendien kan u bij ons terecht voor decoratieve technieken op uw buitenmuren zoals het felbegeerde kaleien.

Bel ons: 0479 337 389Vrijblijvende offerte aanvragen

Uw gevel is het visitekaartje van uw woning. Wilt u een verzorgde eerste indruk maken dan is het een noodzaak om uw woning op tijd en stond te onderhouden. Kwalitatieve verf kan hierbij reeds een wereld van verschil maken. Indien u uw buitenmuren wil laten schilderen hebt u de keuze tussen 2 soorten verf: ademende gevelverf en kalkverf.

Gevelverf

Gevelverf dient ademend of damp-open te zijn. Vocht van buitenaf (waaronder regen) kan niet voorbij de verflaag en dringt dus niet in de muur, terwijl het vocht dat zich reeds in de muur bevindt, wel naar buiten kan. Dit is een zeer belangrijke eigenschap om de levensduur van uw verflaag én uw gevel te optimaliseren. Let er wel op dat in sommige gemeenten regels gelden omtrent het veranderen van de kleur van een woning. Vraag dus alvast even na of u een vergunning nodig hebt alvorens de werken te laten aanvangen.

Kalkverf

Kalkverf of kaleiverf bezit eveneens deze ademende eigenschappen en is dusdanig ook geschikt voor het schilderen van buitenmuren. Door gebruik te maken van kalkverf geeft u uw woning een authentieke uitstraling en zullen kleine oneffenheden gecamoufleerd worden. Landelijke woningen die volledig of gedeeltelijk gekaleid worden verkrijgen een stijlvolle en rustieke uitstraling. Interieurwerken Boni werkt enkel met kaleiverven van hoge kwaliteit en is geschoold in het toepassen van de juiste technieken. Zo bent u alvast voor een heel aantal jaren gerust.

Houten ramen, deuren en poorten

Naast uw buitenmuren dienen ook houten ramen, deuren en poorten regelmatig opnieuw voorzien te worden van een beschermlaag tegen ons Belgische weer. Indien u uw buitenschrijnwerk door een professional laat onderhouden kan u voorkomen dat deze vroegtijdig vervangen moet worden ten gevolge van houtrot en andere beschadigingen. U kan eventueel zelf controleren of uw houten ramen en deuren geschilderd dienen te worden. Let hierbij vooral op barsten en scheurtjes in de bestaande verflaag, beschadigingen of verkleuringen, loshangende verf en blaasjes. Indien één van deze tekenen zich vertonen aarzel dan zeker niet om uw schilder te contacteren. Zo vermijdt u grote kosten want ook hier geldt de regel: voorkomen is beter dan genezen.

Ramen in aluminium of PVC

Hebt u ramen in aluminium of PVC dan hoeven deze uiteraard geen beschermlaag tegen de weersomstandigheden. Echter is het wel mogelijk om ook dit type raam van een andere kleur te voorzien. Dankzij kwalitatieve materialen en een correcte uitvoering kunnen wij uw woning de uitstraling geven waar u altijd al van droomde. Voor het schilderen van uw aluminium of PVC ramen kan u bij Interieurwerken Boni terecht.

Ijzerwerk

Ook voor het schilderen van uw metalen poorten en omheiningen mag u Interieurwerken Boni contacteren. Aarzel niet om uw metalen buitenschrijnwerk tijdig te voorzien van een nieuwe beschermlaag. Indien er reeds sprake is van roest zorgen wij voor de correcte behandeling van uw ijzerwerk om deze terug in ere te herstellen.

Start nu jouw project!

Bekijk onze realisaties buitenschilderwerken

Buitenschilderwerken door Interieurwerken Boni.

Buitenschilderwerken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x