Binnenschilderwerken

Wij helpen u graag verder met o.a. het schilderen van muren en accentmuren, plafonds en sierlijsten alsook het lakken van deuren, plinten, trappen en radiatoren. Voor aanvang van het schilderen van een ruimte meten wij ook steeds het vochtpercentage in de muren na.

Schilderen van muren en plafonds

In een nieuwbouw woning spreekt het voor zich dat uw pleisterwerk dient voorzien te worden van een mooie afwerking. Of u nu kiest voor stralend wit of een aantal welgekozen kleuren, uw interieur krijgt meteen een verzorgde uitstraling. Daarbij fungeert kwaliteitsverf  als prima beschermlaag voor uw muren en plafonds. Uw interieur wordt dan ook best regelmatig van een nieuwe verflaag voorzien om deze bescherming te vernieuwen en uw woning op te waarderen.

Er wordt aangeraden om dit om de 5 jaar te doen. Bespaar uzelf een hoop stress en laat uw schilderwerken uitvoeren door een professionel. Interieurwerken Boni voert al uw schilderwerken uit op basis van uw wensen en volgens de regels van de kunst. Ontdek de mogelijkheden en druk uw eigen stempel op uw interieur. Gepast advies, en een bespreking van de eigenschappen van materialen en technieken, zorgen ervoor dat u de juiste keuze zal maken. Ook voor kleuradvies kan u bij ons terecht.

Wij informeren  u over de invloed van bepaalde kleuren op de gevoelstemperatuur van een ruimte, afhankelijk van de oriëntatie, alsook de optische effecten die verkregen kunnen worden. Denk maar aan het vergroten van het ruimtelijk gevoel in kleine kamers of het optisch verhogen of verbreden van een kamer waar nodig,…

Deuren lakken

Kunnen uw deuren een opknapbeurt gebruiken of bent u de eigenaar van een stel nieuwe verfdeuren? Dan bent u bij Interieurwerken Boni aan het juiste adres. Wij gebruiken steeds de juiste  materialen en gaan grondig en professioneel te werk voor een feilloos en duurzaam resultaat.

Trappen schilderen

De trap is vaak het eerste wat men ziet bij het betreden van een woning en heeft dus een grote invloed op die welbekende eerste indruk. In een mooi opgeknapte woning wordt een verouderde trap dan ook snel een doorn in het oog. Dit probleem kan echter in een mum van tijd verholpen worden. Laat uw trap verven in een kleur die in harmonie is met de rest van uw interieur voor een tijdloze uitstraling of tover hem om in een echte blikvanger met contrasterende kleuren en geef meer cachet aan uw interieur. Interieurwerken  Boni staat garant voor een vakkundige aanpak en kwalitatieve materialen. Zo kan u jarenlang genieten van uw vernieuwde trap.

Radiatoren schilderen

Wanneer u uw interieur van een opknapbeurt voorziet, neem dan zeker ook uw radiatoren mee in uw project. Door deze te laten overschilderen kan u ervoor zorgen dat ze geen storend element worden in uw opgefriste woning. Vergeelde radiatoren kunnen terug stralend wit gemaakt worden zodat ze er als nieuw uitzien. Nog een andere optie is om de radiatoren in dezelfde kleur van de muur te verven zodat deze meer op de achtergrond verdwijnen. Waar u ook voor kiest, de behandeling zal er ook voor zorgen dat uw radiatoren en een langere levensduur zullen kennen door het voorkomen van roestvorming.

Start nu jouw project!Bekijk onze realisaties binnenschilderwerken

Binnenschilderwerken
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x