Gyprocwerken Eliksem

Welkom bij Interieurwerken Boni, uw partner voor al uw gyprocwerken.

Gyprocwerken Eliksem gezocht?

Zaakvoerder Steven Boni is uw partner voor gyprocwerken in de ruime regio rond Eliksem.

Gyprocwerken, onze specialiteit!

Interieurwerken Boni is de specialist voor het uitvoeren van al uw  gyprocwerken in en rond Eliksem. Wij voorzien ook de eventuele afbraak en isolatiewerken die hieraan voorafgaan, alsook de behang- en schilderwerken nadien. Indien u dit wenst staan wij dus in voor het totaalpakket van afbraak tot afwerking. Zo volgen de werken elkaar naadloos op en heeft u één aanspreekpunt.

Gyproc zorgt voor een modern en strak resultaat, is bijzonder veelzijdig en vrijwel meteen overschilderbaar. Het spreekt voor zich dat gyproc de meest voor de hand liggende oplossing is bij menig renovatieproject.

U mag Interieurwerken Boni contacteren voor het plaatsen van gyproc voor al uw wanden, plafonds en zolderruimtes.

Gyprocwerken Eliksem

Valse wanden of voorzetwanden

In verouderde woningen en andere gebouwen maakt men vaak dankbaar gebruik van gyproc voorzetwanden om nieuwe leidingen netjes weg te werken en tegelijkertijd de ruimten een nette en strakke uitstraling te geven. Ook de mogelijkheid om extra te isoleren is bij verbouwingen en renovaties vaak een zeer groot voordeel. Ook in nieuwere woningen komt het gebruik van gyprocwanden regelmatig voor. Wanneer u bijvoorbeeld een ruimte wil opdelen door middel van valse wanden, dan is het gebruik van gyprocplaten een echte aanrader. Dezen kunnen tevens met gemak voorzien worden van akoestische isolatie om uw wooncomfort te verhogen. Een praktische en betaalbare oplossing om uw huidige woning aan te passen aan de behoeften van uw gezin. Wenst u meer informatie over onze dienst gyprocwerken Eliksem? Klik hier.

Plafonds

Gyproc is een dankbaar product voor het renoveren van plafonds. Zo heeft u in een handomdraai een mooi afgewerkt resultaat.  Ook kan er in renovatieprojecten geopteerd worden om nieuwe leidingen weg te werken achter een vals plafond. Nog een andere reden voor het plaatsen van gyproc tegen een plafond is wanneer men tussenvloeren wil voorzien van extra akoestische en/of thermische isolatie. Wenst u meer informatie over onze dienst gyprocwerken Eliksem? Klik hier.

Zolders

Een extra kinderkamer nodig of eindelijk werk maken van uw gedroomde masterbedroom of hobbykamer? De redenen voor het afwerken van de zolderruimte kunnen zeer uiteenlopend zijn maar een goede isolatie en een professionele afwerking zijn altijd een must. Interieurwerken Boni denkt samen met u mee over alle mogelijkheden betreffende het opdelen van de ruimte en de afwerking. Misschien denkt u erover om een meubel op de wand te bevestigen waardoor de draagconstructie hierop voorzien moet worden? Of dient de verlichting zo geplaatst te worden dat de ruimte in de toekomst makkelijk kan worden opgedeeld?  Onze ervaring en vakkennis zorgen ervoor dat u weloverwogen beslissingen zal kunnen nemen.Wenst u meer informatie over onze dienst gyprocwerken Eliksem? Klik hier.

Vochtwerende gyproc

Brandwerende gyproc

Alle originele gyprocplaten hebben een onbrandbare gipskern en worden dusdanig gezien als brandveilig. Een verstandige keuze dus. Toch bestaat er zoiets als een gyprocplaat met een verhoogde brandwerendheid. Deze platen hebben een verbeterde kernsamenhang bij zeer hoge temperaturen en zullen dus bijvoorbeeld gangen en vluchtwegen langer veilig houden. In een aantal situaties zijn brandwerende bouwmaterialen verplicht. We spreken dan over technische ruimten, openbare plaatsen, kantoren, enz… Maar ook in gezinswoningen kan dit een verstandige keuze zijn. Denk maar aan woningen met houten constructies of ter bescherming van stalen draagbalken. Brandwerende gyproc kan worden toegepast op zowel muren als plafonds en bestaat in verscheidene uitvoeringen die voldoen aan bijkomende eisen op gebied van akoestiek en vochtbestendigheid.Wenst u meer informatie over onze dienst gyprocwerken Eliksem? Klik hier.

Algemeen

Voor al onze gyprocwerken gebruiken wij de beste materialen en onze uitgebreide vakkennis. Zo zien wij erop toe dat er vochtbestendige en brandwerende gyproc gebruikt wordt wanneer dit van toepassing is en werken alles af met overschilderbare kit. Verder doen wij er alles aan om toekomstige barsten te vermijden door middel van speciale netten, maar indien u het risico op eventuele barsten tot het absolute minimum wil reduceren, dan is het aangeraden om een renovatievlies te laten plaatsen. Uiteraard kan u ook hiervoor bij ons terecht. Wij werken alles af tot in de puntjes zodat u meteen aan de schilderwerken kan beginnen.

En over schilderwerken gesproken, Interieurwerken Boni staat ook paraat voor al uw schilder- en behangwerken. Neem alvast een kijkje op onze volledige website en ontdek hoe wij u nog meer van dienst kunnen zijn.

Gyprocwerken Eliksem

Op zoek naar een betrouwbare plaatser voor uw gyprocwerken in de regio Eliksem?

Aan huis: Omdat elke situatie verschillend is komen wij steeds ter plaatse om uw aanvraag onder de loep te nemen. Dit zorgt ervoor dat u kan rekenen op een correcte opmeting en deskundig advies op maat van uw project. Wilt u graag een offerte aanvragen? klik hier.

Offerte gyprocwerken: In navolging van ons bezoek ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat voor uw gyprocwerken. Indien u nog vragen heeft staat Interieurwerken Boni steeds ter uwer beschikking.

Realistische timing: Bent u akkoord met onze offerte? Dan contacteren wij u snel met de exacte planning voor uw project. Onze plaatser start de gyprocwerken op de afgesproken datum en levert de werken tijdig en in propere staat op.

Nauwkeurig werk: Interieurwerken Boni heeft de reputatie alle werken zeer nauwkeurig uit te voeren. Ons oog voor detail en de fijne afwerkingsgraad onderscheiden ons in ons vak. Onze klanten zelf zijn onze beste reclame.

Interieurwerken Boni levert onberispelijke kwaliteit. U kan op ons rekenen voor een professionele binnenhuisafwerking van al uw nieuwbouw- en renovatieprojecten. 

Staan er gyprocwerken op uw planning? Onze plaatser Eliksem staat paraat.

U kan op Interieurwerken Boni beroep doen voor uw volledige binnenhuisproject. Naast uw gyprocwerken verzorgen wij al uw schilderwerken, uw behangwerken, wij plaatsen uw parket of laminaat en voorzien al uw raamdecoratie. Zo hebt u één aanspreekpunt voor uw volledige project en volgen de werken elkaar naadloos op. De meest efficiënte weg naar een stijlvolle woning.


{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x