Kleur van het jaar 2023

Een nieuw jaar - een nieuwe kleur

Color of the year 2023, Viva Magenta.

Het Amerikaanse kleureninstituut Pantone heeft naar goede gewoonte de kleur van het jaar bekend gemaakt. Na Classic Blue, Ultimate Gray en Very Peri is het nu de beurt aan Viva Magenta. Goed om weten is dat Pantone deze kleur niet random uitkiest maar zich baseert op het resultaat van een diepgaande en globale trendanalyse. Meer dan 10 miljoen ontwerpers en producenten vertrouwen op Pantone als universele leidraad voor de juiste kleurconsistentie in verschillende materialen. De kans is dus bijzonder groot dat u de kleur Viva Magenta dit jaar vaak terug zal vinden in onder andere architectuur, grafisch design en mode.

Weet dat Magenta een krachtige kleur is, die levensvreugde en expressie uitademt. Een uitstekend statement voor uw interieur dus! Viva Magenta vloeit voort uit het rood van cochenille, een van de meest kostbare en sterkste kleuren onder alle natuurlijke kleurstoffen in de wereld. Geïnspireerd door de natuur en stimulerend voor de geest zorgt Viva Magenta voor een positieve puls die aanmoedigt om grenzen te verleggen. 

Maar hoe integreert u deze kleur in uw interieur? Wel, het is vast makkelijker dan u denkt. Een goed gekozen fauteuil aangevuld met een aantal accessoires in dezelfde kleur, kunnen volstaan om uw interieur een boost te geven. De durvers onder jullie verheugen zich alvast op het resultaat van deze kleur op de muren. Laat uw creativiteit de vrije loop! Interieurwerken Boni komt vrijblijvend langs met stalenboeken en staat u bij met professioneel advies. Wij verzorgen al uw behang- en schilderwerken, plaatsen uw laminaat of parket en voorzien uw raamdecoratie op maat en perfect geplaatst. U kan dus bij Interieurwerken Boni terecht voor uw volledige project. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt en volgen de werken elkaar naadloos op.

Kleur van het jaar 2023
keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x